Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2013 14:07 - Ексклузивно: Вижте кои родни богаташи изгоряха с милиони в Кипър
Автор: orinavi Категория: Други   
Прочетен: 2157 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://livenews.bg/Ekskluzivno--Vijte-koi-rodni-bogatashi-izgoryaha-s-milioni-v-Kipar-51802




  Ексклузивно: Вижте кои родни богаташи изгоряха с милиони в Кипър   Сряда | 24 Април 2013 | 14:20 Прочетена: 3579 Коментари: 15 Снимка: http://www.salzburg.com image Пари   ПринтСвали PDF - Аа + Изключително интересни имена оглавяват класацията

Любопитна информация публикува сайтът 1kam1.eu. Медията оповести списък с всички родни богаташи, които са загубили милиони от кризата в Кипър. Екипът на LiveNews не се ангажира с достоверността на информацията, но ви предлага възможността да видите имената на баровците, чиито сметки са олекнали с милиони.

 

Ето го и самия списък:

Венци Стефанов image-

 

Венци Стефанов – собственик на ФК „Славия”. Има пари и в офшорни зони в Панама.

 

Венета Райкова - съвсем неочаквано име! Популярна е като водеща на "Горещо" и "Къщата на Нова" по Нова телевизия, хвали се непрекъснато, че има огромни доходи и едва ли става въпрос просто за съвпадение на имена.

 

Петра – фолк певица. В България е известна с хитовете си „Хищна хиена”, „Командира”, „Котаците и маците”. Живее с кипърски богаташ. Вероятно той е човекът, който й е дал парите. Петра е изгоряла с 6 милиона евро.

 

Лили Иванова imageLiveBiz

Лили Иванова – прима на българската естрада.Във всяко интервю подчертава, че държавата трябва да й отпусне специална, персонална пенсия. Лили била на косъм от това по времето на Вежди Рашидов. Но когато прегледал основно документите й, тогавашният културен министър възкликнал: „Как да й дам персонална пенсия? Та тя дължи 1 милион лева данъци на държавата!”. Нейното общо състояние се счита, че е около 10 милиона лева – 5 милиона евро. Поне 1.5 милиона евро от тях са потънали в кипърската криза.

 

Слави Трифонов – водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро.

 

Лили Иванова, Васко Кеца и Азис дължат 1 милион лева данъци imageИнтернет

Васил Найденов – поп изпълнител, известен с прякора си Васко Кеца. При цялото ни уважение към него и към творчеството му, човекът явно има склонност към данъчни измами или далавери, защото беше сгащен от НАП да укрива доходи в продължение на дълги години – за което обвини счетоводителя си, че бил некадърен. Васко Кеца беше глобен, а след това принуден да вкара около 500 000 лева в държавната хазна. Говори се, че спестяванията му са около 3.5 милиона евро – 7 милиона лева.

 

Георги Христов – певец.

 

Младен Михалев-Маджо imageДневник

Евгени Минчев – светски хроникьор.

 

Младен Михалев-Маджо – бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама.

 

Мина Костова – дъщеря на Иван Костов.

 

Христо Стоичков imageLivesport.bg

Христо Стоичков – голяма част от милионите му са задържани в кипърските банки.Неговите пари не са в офшорки, но също пострадаха от банковата криза на Острова на Афродита.

 

Христо Ковачки – бизнесмен, солиден играч в българската енергетика.

 

Гриша Ганчев – собственик на ФК „Литекс”. Извън футбола се занимава с внос на захар, петролни продукти, произвежда в Ловеч и коли чрез фирмата си „Литекс Моторс”. Любимият му израз е:"Парите лесно се умножават. Въпросът е кой как може да ги съхранява. По-лесно е да направиш пари, отколко да съхраниш пари".

 

Стефан Шарлопов imageLiveBiz

Стефан Шарлопов – започва бизнесът си с търговия. През 1995 г. създава „Роял Фуудс”, откъдето получава прозвището си Краля на кроасаните. За известно време е собственик и на минерална вода „Девин” и успява да наложи марката като една от най-силните на пазара на минерални води. Сетне я продава на австрийски инвеститор. Открива и верига хотели насочени към СПА туризма.

 

Кънчо Стойчев – социолог.Един от собствениците на „Галъп Интернешънъл – България”. Притежава и бизнес, свързан със строителство на хотели и голф-игрища.

 

Георги Гергов imagewww.mediapool.bg

Георги Гергов – български олигарх. Собственик е на перлата на Пловдив – Международният панаир. Притежава много хотели, ресторанти, занимава се с медиен бизнес. Наричан подигравателно от враговете си „Свинарят на Гоце”.

 

Валентин Димитров-Вальо Топлото - Преди дни проплака пред съда, че няма пари и не може да изхрани децата си. Така е. В България той няма нито лев. А вече няма и в Кипър. Всичко изгоря покрай кризата.

 

Митьо Очите imageСкандално

Димитър Желязков-Митьо Очите. Считат за страшилището на Черноморието, наркотрафикант №1 на местна основа. Осъждан за търговия с дрога и организиране на престъпна група.

 

Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ. По слухове, в Кипър са му потънали над 3 милиона евро.

 

Румен Петков и Румен Овчаров, БСП. Единият е известен с прякора си „Пикаещият в шадравани”, другият е популярен като Дългия инкасатор.

Николай Бареков imageTV7

 

Николай Бареков.Изгонен за далавери от бТВ. В момента се подвизава като шеф на телевизия, обявявана доскоро за рупор на правителството. Заради колосалните му умения в областта на подмазването, наскоро получи наградата за „Безгръбначна журналистика”. Според запознати, загубите му възлизат най-малко на 2 милиона евро.

 

Елена Вълчева – дъщеря на бившия управител на БНБ Тодор Вълчев. Води се притежателка на доста богати офшорни фирми с много дебели сметки. За нейна жалост, част от тези сметки са безвъзвратно стопени заради кипърската криза. Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна, тези две имена съвпадат със списъка на Яне Янев, който той така и не извади на светло пред българските медии.

 

Моника Станишева. Половинката на Серго е загубила невероятно много пари - 12 милиона евро от авоарите си. Допуска се, че голяма част от тези пари са на Сергей. Може би затова в последно време той е адски изнервен и притеснен.




Гласувай:
5



1. orinavi - ============
25.04.2013 14:15
Това са нашите пари - откраднатите. Иначе ми дреме на шмайзера за тях. По-точно за политиците и олигарсите. На тях им се взе от имането. До като на нас те ни взеха от нямането. Когато човек разчита на някакви пари за живот и му ги вземеш, не му взимаш само парите, а и живота. Защото са броени последни пари.
На милиардера като му вземеш няколко милиона ... нищо, бълха го ухапала. На милионер или милиардер крадец на чужди животи, трябва да му се вземе нещо по-ценно.... от парите. ЗА ДА ОСЪЗНАЕ, ЧЕ ПАРИТЕ НА СА ВСИЧКО, А СА САМО СРЕДСТВА ЗА ЖИВОТ, КОИТО ТЕ ОГРАБИХА ОТ БЕДНИТЕ И ГИ ПОРОБИХА.
Та тези които ограбиха средствата за живот на хората и ги поробиха буквално, нещо друго дрябва да им се вземе ...
цитирай
2. bven - Никой не може да задържи чуждите пари...
25.04.2013 22:48
Това е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: orinavi
Категория: Други
Прочетен: 685082
Постинги: 275
Коментари: 288
Гласове: 2612
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031